29 Mayıs 2011 Pazar

[cadilarmekani], Geri Dönüşüm Kutusundaki Aşklar!

Nasrettin   Hoca’ya sormuşlar: Yeni ay gelince eski ayı ne yaparlar? Hoca cevap   vermiş: Kırpıp kırpıp yıldız yaparlar... Peki, biz eskiyen ilişkileri ne   yapıyoruz? Geri dönüşüm kutusuna yolluyoruz! Bir   ilişki bittiğinde veya kısa bir ayrılık sürecine girdiğinde (ki biz   bunu barışana kadar bilmiyoruz) ilişkiyi hemen silip atmıyoruz. Önce   aklımızın geri dönüşüm kutusuna yollayarak, orada bir müddet   bekletiyoruz çünkü geri dönüşüm kutusunda, “geri al” seçeneği var!
İster   kısa, ister uzun sürsün; bir ilişki aklımızda ve kalbimizde bitmedikçe,   hep o ilişkiye dair umut taşırız. Bir türlü silip atmayı beceremeyiz.   Arkasından ağladığımız yas süreci bitse bile, hayat bir şekilde normale   dönse ve biz gündelik yaşama karışsak bile; aklımızın geri dönüşüm   kutusunda o ilişki bekler.
Ya   geri dönerse, ya barışırsak? Hazırlıklıyız! Sağ tuşa basıp “geri al”   komutunu vereceğiz ve eski ilişkimiz kaldığı yerden devam edecek.
Ev   temizliğinde hastalık boyutuna varacak kadar titiziz. Kapı üstleri,   koltuk altları, cam kenarları ve kimsenin görmeyeceği noktaları bile, 15   günde bir temizleriz. Ancak iş akıl ve gönül temizliğine geldiğinde,   nedense çöp kutusunu boşaltmak aklımıza gelmez. O orada öylece durur,   bozulur, çürür, bütün bedeni kokutur. Yine de direniriz.
Sonra   bir gün, bir yerlerden bir rüzgar eser. Karşımıza bir beyaz atlı çıkar   ya da biz öyle zannederiz. İşte o zaman ilk aklımıza gelen, içimizde bir   çöp torbası olduğudur. Hemen geri dönüşüm kutusunu açarız. Sağ tuşa   basarız. Karşımıza gelen seçeneklerden, “sil” yazanı tıklarız. Çöple   ilgili son mesaj ekranda belirir:
“Bu öğeyi kalıcı olarak silmek istiyor musunuz?” Gülümser ve şöyle deriz: Evet, lütfen, kalıcı olarak siliniz!....


--

 


Daha fazlası için sitemizi ziyaret ediniz


http;//.www.viranekalpler.com  











 

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi