12 Temmuz 2010 Pazartesi

[cadilarmekani], Sanal alemde tanışan engelliler,buluştu...Kayseri'de gerçekleşen iki günlük buluşmada..!!!!

Sanal alemde tanışan engelliler,buluştu

Sanal alemde tanışan engelliler,buluştu

12 Temmuz 2010 Pazartesi 11:31
İnternet üzerinden birbirleriyle tanışıp platform oluşturan engeller, Kayseri'de buluştu. Engelliler buluşmasına Türkiye genelinden 18 kentten 120 engelli katıldı.
Kayseri'de gerçekleşen iki günlük buluşmada, tekerlekli sandalyeli ve koltuk değnekli engellilerin de aralarında bulunduğu değişik özür grubundan 120 engelli, tarihi vedoğal güzelliklerinin yanı sıra sanayi ve spor tesislerini de görme imkanı buldu.

Organizasyon komitesi üyesi engelli Kadircan Gökalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, internet üzerinden tanışıp, dertleşen engellilerin her yıl farklı bir kentte buluştuğunu, bu kentin tarihi ve doğal güzelliklerini gezme imkanı bulduklarını, bu yıl da ev sahipliğini Kayseri'nin yaptığını söyledi.

Gökalp, ''Kayseri ve Kayserillerle bir kez daha gurur duydum. Tüm kurumlar 'biz ne yapabiliriz' diye birbirleriyle yarıştı. Misafirlerimize müthiş bir ev sahipliği gösterdik. Biz en çok değişik kentlerden gelen engelli arkadaşlarımızın Kayseri'den hiçbir problem yaşamadan, mutlu ve huzurlu bir şekilde ayrıldıkları için seviniyoruz'' diye konuştu.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü'ye Bölge Müdürlüğü binasına engelli asansörü yaptırdıklarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Gökalp, Büyükşehir Belediyesine, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ticaret Odasına, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğüne, Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürlüğüne, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne desteklerinden dolayı engelliler adına teşekkür etti.

Engelliler, 2 günlük programları kapsamında Pastırmacılar Parkı, Kadir Has Stadyumu, Seyyid Burhanettin Hazretleri Türbesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Erciyes Dağı, Kıranardı Kent Ormanı, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Beştepeler piknik alanı, Fuar Ayışığı Lunapark ve Kayseri Evi'ni ziyaret ettiler.


"Seni diğerlerinden farksız yapmaya''
bütün gücüyle çalışan bir dünyada
kendin olarak kalabilmek
dünyanın en zor savaşını vermek demektir.
Bu savaş başladı mı, artık hiç bitmez"

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi