12 Temmuz 2010 Pazartesi

[cadilarmekani], Dostluk ne sadaka nede söz ister, dostluk yürek cesaret harbilik ister, yüreği güzel insan günaydın...Dosteli


Merhaba dostum,
bushra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bugün içimden sana iki satır sevgi yazmak geldi. Çok uzaklarda bir yerde, bir yürek kadar yakın, sıcacık bir merhaba! Son zamanlarda o kadar ihtiyaç duyuyorum ki dost, birkaç paylaşıma ve birkaç güzel söze.

Şimdi henüz duygularım bu kadar sıcakken hemen yazmaya koyulan bu kalem ve bu satırlar belki dostane bir paylaşımın kapısını aralar. İşte o kapıdan girdiğimde gülümse ve ellerini uzat. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli, o kadar çok şey var ki anlatacak, lakin çok şeylere değil özdeki şeylere dokunmak lazım dost.

Hayatım uzun bir yoldan geldi, gidiyor sessizce. Zaman aşıyor bazen beni.

Böyle anlarda hep seni özledim. Sen oralarda olalı hep yerine bir dost koymak istedim. Ama beceremedim can.

Yaşımın artık çok fazla yeniliğe gücü yok, geçen, kaybolan her şeye bir yenisini eklemekte yaşam, bir tek dostu ekleyemiyor sanki.

Yüreğimde sevgi var

Ama ben güçlüyüm dost, yüreğimde hala sevgi var, hala umutlar var ve hala ulaşmak istediklerimin hayali var. Biliyor musun senden ayrı iken sanki hiç geçmemiş zaman, olduğu yerde mihenk taşı.

Zaman içinde o kadar yargılandım ki, öfkem geçti artık, biliyorum ki kader kendi seçimlerimiz. Hiçbir şeye isyan yok, hiç kimseden öç almak yok, hele geçmişi aklamaya çalışmak hiç yok. Yaşamda yaşadığımız her şey bir tecrübe değil mi?

Rüzgarın estiği yöne sürüklenmek en kolayı, biz rüzgara doğru koşmadık mı? Biz zoru seçmedik mi dost? Kavgalarımız, mücadelelerimiz hep adalete, saygıya, sevgiye, yalnızlığa değil miydi? Haykırırken yürekten bizi ezenler, bize susmayı öğretenler, yalanı yaşam sayanlar şimdi belki de görünen insanlar, biz gölge olarak mı kaldık dost? Buralarda bir başıma oturmuş şimdi o türküyü dinliyorum. Hani o dinlediğimiz, dinlerken de mırıldandığımız, umut türküsünü... Oralarda sen neler yaptın dost? Bir yaşam vardır senin olduğun yerde de mutlaka. Elbette sen gene olduğun gibi güçlüsündür. Bilirim ayrı olmak zedelemez seni benim kadar. Sen oralarda ufukta bir gemi gördüğünde, geminin limana yanaşmasını beklersin. Benim gibi ufukta gördüğün gemiye yüzmeye çalışmazsın.

Şu satırlar sana ulaştığında kim bilir belki ben de gemiye ulaşmış olacağım.

Şimdilik bu kadar dost, yakında satırlarla ve seninle olacağım tekrar.

Sen hep yerinde kal dostların en yüreklisi...



ALINTIDIR...
________________

"Seni diğerlerinden farksız yapmaya''
bütün gücüyle çalışan bir dünyada
kendin olarak kalabilmek
dünyanın en zor savaşını vermek demektir.
Bu savaş başladı mı, artık hiç bitmez"

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi