5 Temmuz 2010 Pazartesi

[cadilarmekani], DİLİM VARMIYOR KİMSEYE EN SEVDİĞİM DEMEYE

Dilim Varmıyor Kimseye `En Sevdiğim` Demeye-


Sen bakma benim yazdıklarıma, aldanma okuduğun o acı dolu satırlarıma.. Her cümlenin gizli öznesi sensin aslında.. Ve bütün yazdıklarım ithaftır varlığına.. Düşün; seni bana beni de sana yaklaştıran, hepsi bu satırlar değil mi.. Takılma üç beş cümlenin ağırlığına.. Dedim ya, sen bakma bana.. Sana yükledim ben güzel olan ne varsa.. Söylemeye korktuğum kelimeleri duyamasan da benden, hisset mesela.. Sana en güzel aşk sözlerini söylediğimi hayal et..

Söyleyemediklerimi sevdiğim şarkılarda ara.. Beni sana en güzel şarkılarım anlatır..

Güldüğümde sen de gülümse..
Hayatın o pis yüzüne karşı asi bir duruş olsun gülüşlerimiz.. Sinsi değil, içten ve yürekten.. Aşk dolu, umut yüklü olsun.. Yaşadığımız anın senden daha kıymetlisi yok.. İnan buna..Bir gün kayar gidersen avuçlarımdan, beni hep gülümseyen yüzümle hatırla..Acı gelmesin aklına benimle ilgili..Güzel bir geçmiş olarak kalayım sadece beyninde ve kalbinde..Tatlı bir tebessüm yayılsın dudaklarına..Yazdıklarımla değil, sana söylediklerimle hatırla beni..Beni düşünme mesela, benim seni düşündüğüm gibi..Yaşayamadığım çocukluğum, elimden çalınan gençliğim ol benim..Birlikte uçuralım uçurtmamızı gökkuşağına doğru koşar adımlarla.. Elin elimde olsun, bakışların gözlerimde.. Liseli aşıklar gibi seni düşünüp seni hayal edeyim fütursuzca.. Gecem ol benim, günüm, gündüzüm ol..Canım ol, damarımda akan mavi kanım ol, yaşadığım bugünüm ol.. Kınama beni sakın çocuklaştığım için seninleyken.. Çocuklaşabilme özgürlüğüm biraz da beni sana çeken.. Sen bakma benim yazdıklarıma, aldanma her zaman okuduklarına.. Hayallerimi, korkularımı, umutlarımı, umutsuzluklarımı boşver.. Düş kırıklıklarıma takılma.. Kırarım diye çekinme asla.. Elini korkak alıştırma.. Savur cümlelerini suratıma suratıma.. Dedim ya, sen bakma bana..

Set koyma, yaşansın yaşanacak olan ne varsa.. Sana açtığım dünyam kadarım işte.. Hepsi bu bende yaşayacaklarının.. Dayanamadığında alışırım merak etme yeniden yalnızlığıma.. İçine atıp büyütme acabalarını, belkilerini.. Doldur bir çuvala yolla bana en asabisinden tek tek.. Ama sus pus olma çekilme köşene yeter ki.. Dök ne varsa eteklerinde.. Farkında değilsin belki.. Acıtıyorsun kalbimi.. Geç kalmışlıklarım saklı çünkü sende.. Deli dolu ᝶᝶keşkelerim᝷᝷ var.. Ardımsıra gelen

᝶᝶neden᝷᝷lerim..Masalsı hayallerim, ürkek düşlerim..Küçücük mutluluk anları bile benim içimde ne festivallere dönüşür hayal edemezsin..Ve alışkınım her güzel şeyin ardından gelen karabasan gecelere..Yıkılmam sanarken kendimi, aslında don kişotluktur yaptığım yel değirmenlerine.. Senelerimi alsa da bunu fark etmem, yabancı değilim artık bu yüzüme de.. En sevdiklerim hep gidiyor, çıkıyor hayatımdan birer birer..Bu yüzden dilim varmıyor kimseye ᝶en sevdiğim᝷ demeye ..Bir okey oyunundayım.. Elim onüç kafa tek.. Bitmem için tek bir taş yetecek..Gelmiyor işte o lanet olasıca taş bir türlü.. Kazanamıyorum Ama ben yenilen pehlivan misali yeniden girişiyorum oynamaya.. O oyunu bitirecek tek taşın gelmeyeceğini bile bile..

Hep kaybetsem de, o bir gün kazanabilme ihtimalini seviyorum..

Sen bakma benim yazdıklarıma, aldanma her zaman okuduklarına.. Benim de var tutkularım, benim de var ihtiraslarım, tadını özlediğim duygularım..Çalamaz onları bu köhne yaşantım.. Onlar da benim bir parçam..Aldatmasın seni, kendimi kısıtlamalarım..Dedim ya, sen bakma bana.. Ben de her gün yollarda rastladığın herhangi bir insanım




--
Arkamdan konuşup adımı batırmaya çaLışacağınıza kendi adınızı battığı yerden kurtarın

http://hazirangunesi.blogcu.com

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi