31 Mart 2010 Çarşamba

[cadilarmekani], SEN YOKSUN BABA


Baba..
 Nerdesin. Aylar gecti gidisinden sonra ben hala acı cekiyorum.. Faydasiz ama bekliyorumbelki gelirsin diye.. En son gidisinden önce konustuklarimizi hatirliyorum. Yaklasik 1 sene gecti ama daha dün gibi hatırlıyorum..Özür dilemistin ya benden. "Doğduğunda söz vermi$timhayatinin her aninda yaninda olacagima dair.. seni kimsenin üzmesine izin vermeyecegine dair.Sözümü tutamadim affet beni kara biberim" demi$tin ya . ben sana hic kızmadim baba.Bazen sana bağırsamda aslında ben sana hiç kızmadım.Çünkü biliyorum sen yaptığın herşeyi benim gelecegim icin yaptin.. aMa seninle yasayamadigim bi cok sey icin üzülüyorum simdi küslükler kırgınlıklar olmasaydi keske hic keske seni hic uzmeseydim.. Biliyorum affedersin beni hersey icin . ama ben kendimi affedemiyorm ben seni çok özlüyorum.. Varliginda yoklugunu yasarken acı cekerdim yahani hep isyan ederdim ya bana cok uzaksin diye.. Meger bu dunyada nefes aldigini hissetmek o kadar gerekliymiski benim icin.Yanımda olmasanda varligini hissetmek o kadar önemliymiski.. Artık bu dunyada olmadigini bilmek hissetmek öldürüyor beni. Meger yasadigim hicbi acı bu kadar cok degilmis kollarında aglamama sebep olan hicbirsey bu kadar acı degilmis..

Sagken yasayamadigimiz her$eyin geciremedigimiz zamanLarin inadina ben tüm rüyaLarimda ve yasadigim bütün anlarda seni dü$ünüp seni ya$ıyorum baba..Seni kaybetme korkusu icime dolarken döktügüm gözyaslarini artk seni kaybettigim icin döküyorum.. Hep kızardın ya aglama derdin ya dedigini yapmiyorum..

Keske sen yine benimle olsan inan seni hic üzmezdim.. Ve kimsenin üzmesine izin vermezdim.keske'ler birsey ifade etmiyor bu fani hayatta biliyorum ama elmden baska hicbirsey gelmiyor..

güzel kızım benim deyi$ini o kadar özledimki.. bak mezun olmama cok az kaldi.. hani mezun olurken yanimda olup gururla izleyecektin beni. biliyorum izlersin ama ben seni göremeyecegim. Resimlerimizle fotograflarimiza avunuyorum simdi elimden baska hicbirsey gelmiyor..

Seni cok ozluyorum baba.. simdi yine hayatta olsan ama bana uzak olsan keske.. en azından bilirdim o uzakların birgün tükenecegini. simdi öyle uzaksınki gelemiyorum yanina..

ölmek nasıl birseymis baba.. konustugumuz gibimi ? tartistigimiz gibimi ? eger oyleyse bende gelebilirmiyim yanına baba.. alırmısın benide . lütfen  sen yanimda yokken yasamaninda degeri yokki ..

Hem beni kimse senin gibi sevmezken kimse beni senin gibi korumazken üstüme titremezken. Ben zamana nasıl direnirim.. Sözlerimi nasıl tutarım. Kalbim dayanmazki ...
--
DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA YÜREK,GÖRMEDEN SEVMESİNİ DE BİLİR
İCİNDEN SEVGİ GECEN YOLDA; SEVGİ ISIGI YOLUNUZU AYDINLATSIN
BU GÜNÜNÜZ DÜNDEN İYİ OLMASI TEMENNİSİYLE

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi