31 Mart 2010 Çarşamba

[cadilarmekani], OYLE SEV KI BENI, YASAMAK ICIN SEBEBIM OL.....


Öyle sev ki beni,yaşamak için sebebim ol... 
Oyle sev ki beni, bu hasretlikler dussun yakamdan…
Bak yemin ediyorum: Bir sevsen beni, dusecek butun hasretlikler yakamdan. Gecelerin kelimelerimi hirpalayan ve parmak uclarimi kanatan sessizliginin canina okuyacagim. Bir sevsen beni yildizlara el ense cekip bir Kirkpinar pehlivani gibi, galaksilerle birlikte calacagim ayin haylaz gulumsemeli yuzune hepsini. Bir sevsen bir bakisimla nice kirmizi isiklari asip dusecegim yani basina…
Sunu bil; yuzume her konusmanda ugultular cogaltiyor harflerini icimde. Cogaldikca cogalip kapliyorlar evrenimi. Yalnizliklar arasina karisiyorum sana yakinlasmak icin, yakinlastikca karisikligimi arttiriyorsun. Arttikca ahd ediyorum nice bulbul katili gullere.
Suna inan ki; Romali bir asilzadenin namini yurutmek icin aslanlara kur yapan bir gladyator gibi sanin ve itibarin icin savasabilirim ve ellerinde zehirli elmalar tasiyan cadilarla.
Soyle bana; bilir misin hic bir cicegi koparamadim sana sunmak icin; senin gozlerini animsatirlardi bana. Hic bir kusa kapan kurmadim, soguk kis gunlerinde ac kaldiklarinda; senin ellerine benzetirdim kanatlarini. Bir tek ekmek kirintisi attiysam cope, kirilsin ellerim; sirf ekmek yiyisinin guzelligine…
Simdi sen bana, beni ne kadar cok sevdigini anlat. Gercek yalan fark etmez, gozlerimde nasil kayboldugunu, ellerimin seni Istanbul gibi sardigini, kalbimde ne cok yer buldugunu, beni asksizlara inat nasil da inadina sevdigini anlat. Yalandan da olsa bir de gulumsemen, ne cok hosuma gider bir bilsen. Simdi sen bana ne olur, beni ne kadar cok sevdigini anlat.
Bilirsin belki, o yurudugun yol bana cikar. Benim gogsumde filizlenir, senin hayata biraktigin tohumlar. Vardir ya resimlerde, ilginctir diye basarlar dergilere; bir kayanin ya da taslarin icinden bir cicek boy salar, birakir kendini hayatin bagrina. Iste ben senin kayadan sert gogsune Marti Jonathan gibi inerim. Tuylerim dagilir dort bir yana. Sen her seyin ikimize vardigini sakin unutma.
Ey sevgili simdi ben kucagini siper yapip kollarini doladim boynuma. Ister idam ilanimi sal her yana ruzgara birakacagin gozyaslarinla. Ister tut ellerimden kiskirt beni, seni saran kalelerin kapilarina. Sur beni magrur kumandalarin yuzbinler askerinin arasina. Teke tek savasmak degildir benim kahramanligim ve elime almam bir kilic bile. Ben ki, zaten senin hasretinle suda bile yanarim, sana kavusmaya dair azmimle ne zaferler kazanirim, ne yenilgilere bilenirim. Ey sevgili; bir sevgi fermanini asmak icin boynuma, soyle ne kadar daha gullerden kan suzeyim?
Madem ki, omrume bir askbasan eskiyasi gibi coktun, simdi beni bir dokunusla uyandirman lazim degil mi bu vuslat provalarindan? Simdi icime dudagindan dualar ufleyip, baharlar ekmen lazim degil midir?
Ve artik ben intihar meraklisi biri degilken, bir yitip gitmek kalmisken bana, bil senin sevmene kuduran muhtacligimi. Bil ve anla; ruzgarin ve askimin adami...
Öyle sev ki beni, yasamak icin sebebim ol...

--
DUYMADAN SESLENMEYİ BİLİYORSA YÜREK,GÖRMEDEN SEVMESİNİ DE BİLİR
İCİNDEN SEVGİ GECEN YOLDA; SEVGİ ISIGI YOLUNUZU AYDINLATSIN
BU GÜNÜNÜZ DÜNDEN İYİ OLMASI TEMENNİSİYLE

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi