30 Ocak 2011 Pazar

[cadilarmekani], Evli Erkekleri Seven Kadınlar!

Evli   bir adam, bir kadını sever. Kadın tüm sıkıntıları göğüsler, erkekle   birlikte olur. Çılgın bir aşk yaşanır. Sonra adam eşinden ayrılır ve o   kadınla evlenir. Sonsuza kadar mutlu yaşarlar. Bu hayale inanlar   bilmelidirler ki, bu bir şehir efsanesidir!
 
Evli Erkekleri Seven Kadınlar!
 
 
Photobucket
Diğer   tüm efsaneler gibi, bu da ancak masal tadında kulaktan kulağa yayılan   bir söylenti olarak kalacaktır. Çok nadir olmak kaydıyla, arada aynı   durumda başlamış ve ilişkisini ölene dek götürmüş çiftler çıkabilir.   Fakat bu istisna duruma aldanıp, benim ilişkimde sürecek diye düşünmek,   evli bir adama aldanmaktan daha büyük bir kayıptır. 
Eskiden   evli adamlar çapkınlığı bile gizli, saklı yaparlardı. Çünkü eşini   aldatmak, toplum tarafından ayıp karşılanırdı. En yakın arkadaşı   haricinde bunu kimse bilmezdi. Zaten genelde uzun soluklu bir ilişkiden   çok, gecelik olaylar yaşanır; adam gece mutlaka evine dönerdi. Çok   parası olan erkeklerden bazıları, şimdi filmlerde izleyip güldüğümüz   gibi, metres tutarlardı. Bunu yapmak için de gerçekten paralı olması   gerekirdi, çünkü ortada metres olabilecek ve bunu kabullenecek kadın   bulunmazdı. Bulunan kıymete binerdi. Yani, şimdiki gibi kimse telefona   kontör almak, yemeğe çıkmak, üç kuruş cep harçlığı elde etmek için, evli   bir erkekle birlikte olmazdı. Bu verdiğim örnekler, içinde aşk   barındırmayıp, farklı amaçlara hizmet ettiğinden, konumuza dahil   olmayacaklar. Bu gruptaki bayan arkadaşları başka bir yazıda ele alırız.   Biz, gerçekten aşık olanlara dönelim.
 
Evli   bir erkekle birlikte olan kadının, öncelikle bilmesi gerekir ki, kimse   karısını boşayıp onu almayacaktır. Bu hayalle yaşanan bir ilişki,   kadının hüsrana uğraması ile son bulur. Filmin finalinde adam evine   dönecektir. Dönecektir demek yanlış olur aslında, zaten hiç evinden   ayrılmamıştır.
 

Photobucket

Evli   adamların hepsinin aşağı yukarı bahanesi aynıdır. Karısını sevmiyordur,   çocukları için dayanıyordur. Eşiyle aralarında hiçbir cinsel çekim   kalmamıştır, geceleri kardeş kardeş uyuyorlardır. Nedense, ikinci kadın   konumundaki bayan arkadaşın da buna inanması son derece kolaydır.   Çocuklar olmasa, eve bile gitmeyecektir adam, hatta hemen boşanacaktır   ama o çocuklar yok mu? İnsanın elini, ayağını bağlarlar.
 
Evli   birisine aşıksanız, geceler boyu sürecek yalnızlıkları, en özel günlerde   ağlayarak oturacağınızı, saat tutulan vakitlere aşk sığdırmayı göze   alacaksınız. Siz hep, market alış verişine giderken uğranan, akşam   arkadaş yemeği bahanesi arasına sıkıştırılan, her an vazgeçilebilinir,   basit bir heyecandan öteye gidemeyeceksiniz. Bayram, yılbaşı, sevgililer   günü, Pazar ve geceler gibi, insanın sevdiğiyle geçirmek istediği   vakitleri, bekar kız arkadaşlarınızla, içiniz içinizi yiyerek   tüketeceksiniz.
 
Kimsenin   aşık olmasını yargılamak ya da eleştirmek gibi bir tavrım olamaz. Ancak   bildiğim tek bir doğru var. Gönül nasıl ki, evli birine aşık olacak   kadar ferman dinlemiyorsa; o adamın da yüreğinde size karşı büyük bir   aşk olması halinde, gözü hiçbir şeyi görmeyecektir. Gerçekten mutsuz bir   adam, zincirle bağlasan durmaz. Ne kadın, ne çocuk takılır kafasına,   koşarak ayrılır ve size gelir. Ötekisi hep hikayedir.
 
İkinci   kadın olmak zordur mutlaka, ancak karşı taraftaki aldatılan, ihanete   uğrayan kadını de düşünmek gerekir. Bu kadın, adamı daha cebinde para   yokken, makamına gelmemiş, hatta belki giyinmeyi, yemeği bile bilmezken   almıştır. En zor günlerinde yanında ve destek olmuştur. Hastalığında,   yoksulluğunda dayanmıştır. Evini ayakta tutmuştur. Kim bilir belki de,   aşık olmanızı sağlayacak o muhteşem adamı, evdeki kadın yaratmıştır. Siz   kendinizi onun yerine koyun ve düşünün, bedensel bir aldatmadan daha   çok yaralamaz mıydı sizi de bu durum?
 
Aşka   tutunun diye bağıra bağıra yazan, aşka aşık ve inanan bir kadın olarak,   size neden evli bir adama aşık oldunuz diyemem. Mutlaka vardır sebebi!   Ama şunu söylerim, sizin aşkınız sizi bağlar. Siz buyurun, dilediğinizce   sevin ama hiçbir aşk birilerinin gözyaşları üzerine kurulmamalı. Evli   bir adama aşık olanlar bilmelidir ki, bir gün, evde eşinin gelmesini   bekleyen kendisi olacaktır!
 
 


 
 


Daha fazlası için sitemizi ziyaret ediniz




http;//.www.viranekalpler.com  









 
             
 

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi