28 Şubat 2011 Pazartesi

[cadilarmekani], CAN TANEM

   İnsan ya hayrandır sana ya düşman ya hiç olmamış gibi unutulursun yada   bir dakika bile çıkmazsın aklından! Sana olan sevgimi anlatmaya   çalışıyorum ama kifayetsiz kalıyor kelimelerim cümlecim. Her satırda   eziliyorlar kayboluyorlar birer birer. Hiç bir kelime seni anlatacak   kadar anlamlı olmuyor.Seni senin kadar anlatamıyor hiç bir şey.    Sensiz geçen her dakika bir ömür sanki bu bedende. Sen yokken her yer   karanlık her şey anlamsız bebeğim.Ben senin gözlerine hapsolmuşken bırak   hep orda kalayım ve sen hep bende kal.Ben seni karanlık gecelerin koyu   siyahına değil masmavi gökyüzüne yazdım bir tanem.
   Sen yokken her şey ne kadar asi ne kadar kuralsız ve yaşanmışlıklar ne   kadar anlamsız bilemezsin.Yalnızlık dert değil ama kahrolası sensizlik   yok mu içimi yakan.Soğuk odam yokluğunda ve her bakışımda her yerde her   tüm duvarlarda gördüğüm dünyalar tatlısı yüzün.Yoksun şimdi her yer   karanlık, yoksun anlamsız yaşamak,yoksun sen yoksun işte...Ne kadar acı   bir kelime ki gitmiyor sayfamdan.Ağlıyorum her aklıma gelişinde ve senin   için akan her damla yaş kan rengi!!!Onlar akıp gidiyor bir yerlerde   kayboluyor sonra ben özlemimle kalıyorum yine baş başa.
   Kokunu özledim bir tanem hasret kokan saçlarını boş boş konuşmayı   özledim seninle saatlerce.Bakmayı özledim gözlerine ve en çokta bende   seni seviyorum deyişini.Neden gittin neden beni benle bıraktın ve sen   seni alıp gittin benden.Sensiz ne kadar anlamsız olduğumu bilmiyor musun   sensiz yaşayamayacağımı anlamıyor musun bir tanem.Senden bir tane daha   yok bu dünyada senin gözlerinden bir çift daha ve yok dünyalara bedel   yüzünden.Ne olursun dön ve beni bana bırakma seni senle yaşamak varken   ben seni sensiz yaşamayı istemiyorum... Bugünde seviyorum seni, bugünde özlüyorum dünden daha çok.Dünüm bugünüm yarınlarım kadar.Seni seviyorum …

--
                 
 'İlla birini seveceksen dışını değil içini seveceksin.
Gördüğünü herkes sever ama
Sen asıl görmediklerini seveceksin.
Sözde değil özde aşk istiyorsan şayet;
"TEN"e değil "CAN"a değeceksin!!! ''

 


Daha fazlası için sitemizi ziyaret ediniz










 

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi