29 Kasım 2010 Pazartesi

m~a~k~a~r~n~a Öpüşmenin her hali...




Öpüşmenin her hali



Sex

Bir yanda eski Türk filmlerinden hatırladığımız aşk dolu kaçamak öpücükler, bir yanda Amerikan filmlerinde yer alan ateşli öpüşmeler, bir diğer yanda gerçek hayatımızda aşkımızın sembolü, sevgimizi gösterme yolu o masum öpmeler... Herşeyi anlatır aslında bir öpücük, aşkı, şehveti, arzuyu, masumiyeti, duygusallığı, sevgiyi... 


 

İlk öpücük

En unutulmazı, sadece bir kez yaşanabilecek olanı...


Fransız Usulü

Doğru zamanlama ve doğru tekniklerle tadına doyum olmayacağı da bir gerçek olan hepimizin bildiği ve üzerinde fikirler yürütülen, hakkkında çok konuşulan en ünlü öpüşme stili.


Masumiyet

En üzgün olduğu anda başına veya yanağına konduracağınız bir öpücük, ona sizin onun yanında olduğunu öyle bir hissettirecek ki inanın üzüntüsü de hafifleyecek. Bundan daha masum bir öpücük olabilir mi?

Öpüşme Resimleri
Cicim aylarında...

Aşkınızın doruklarında, tabiri caizse cicim aylarınızda uzun dakikalar süren o duygusal öpüşmeler yok mu? İşte cennetteymiş gibi hissetmek böyle bir duygu olsa gerek.


En romantik an

Hayal edin, yolda sevdiğinizle elele yürürken birden başlayan yağmur, şemsiyeyle bu anı  bozmak yerine ıslanmanız ve bu anlarda onu dudaklarından öpmeniz. Ne kadar da romantik, ne kadar da anlamlı. Şiirlere, filmlere, şarkılara konu olan bu romantizmi hayatınızda en azından birkez yaşamanızı tavsiye ederiz. Tabii bu öpüşme süresini iyi ayarlayın lütfen, eminiz hasta olmak istemezsiniz :)


Maddeleri arttırmak muhtemel ama biz ilk akla gelenleri dile getirmeyi uygun gördük. En önemlilerine (ilk öpücük ve Fransız usulü) ise ileride uzun uzadıya değineceğiz, meraklanmayın ;) Unutmayın öpüşmek aşkınızın bir meyvesi ve vazgeçilmez unsuru olmakla birlikte, midenizde kelebekler uçmasına neden olacak, hormonlarınızı harekete geçirecek, ayaklarınızı yerden kesecek.

"Ah sevdiğim yanımda olsa da yanağına bir buse kondursam" diye aklınızdan geçiriyorsunuz biliyoruz. O zaman aklınızdan geçmekle kalmasın, kocaman bir öpücük ile işe başlayın ;)

 


 

--
BENiM MANEVi MiRASIM BiLiM VE AKILDIR!
 
"Ben, Manevi Miras olarak hiçbir Ayet, hiçbir Dogma,
hiçbir Donmuş ve kalıplaşmış Kural bırakmıyorum.
Benim Manevi Mirasım Bilim ve Akıldır...
 
Zaman süratle ilerliyor, Milletlerin, Toplumların,
Kişilerin Mutluluk ve Mutsuzluk anlayışları bile değişiyor.
Böyle bir Dünyada, asla değişmeyecek Hükümler getirdiğini
iddia etmek, Aklın ve İlmin gelişimini inkar etmek olur...
 
Benim Türk Milleti için yapmak istediklerim
ve Başarmaya çalıştıklarım ortadadır.
Benden sonra Beni benimsemek isteyenler,
bu temel eksen üzerinde Akıl ve İlmin rehberliğini
kabul ederlerse, Manevi mirasçılarım olurlar."
 
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
 
Grup mail adresi: MAKARNA@googlegroups.com
Grup yöneticisi : makarna+owner@googlegroups.com
Grup anasayfa : http://groups.google.com/group/MAKARNA

Blog Arşivi