29 Eylül 2010 Çarşamba

[cadilarmekani], OYLE BIRSEVGILI ISTERIM KI


Sevgili isterim ki...

Öyle bir sevgili isterim ki...

Çağırmadan acil servis gibi yetişmeli, kimseyi koymadan tek başına yüreğimde köprüler inşa etmeli.
Koymamalı beni kış ortasında, ayaza engel olmalı, Anka’yı tutup getirmeli avuçlarıma... Seherin ilk vaktinde binmeli küheylanına, gece Burak’ıyla geçmeli rüyalarıma... Şiirler dökmeli yatağıma, risk içeren sonu gelmeyen... İzin vermemeli Fatih gibi zamanın üstüme devrilmesine, odama açtığı pencerelere kar yağmamalı, bir makamla avutmamalı.

Öyle bir sevgili isterim ki...


En can alıçı sözleri öğretmeli meleklere, onlar da fısıldamalı kulağıma geceleri... Seherde toplamalı çiğ tanelerini avuçlarıma, sonra dökmeliyim onları kipriklerime o olmadığında... Avuçlarında uyutmalı, pınar serinliğinde uyartmalı... Ay’ı ayak ucuma saklamalı, gelirken yıldızlardan bir demet yapmalı... Virane köşelerimi usta gibi onarmalı, onsuz dakikalarımı tek tek polis suskunluğuyla sorgulamalı... Çöllerimi elleriyle ufalamalı, gecenin voltasına takıp sallandırmalı, seyrettirmeli iki dünyayı. Havayi fişek gibi patlatmalı, nefis emarelerimi, yedi renkte ışık saçmalı gönül dağımda, gözlerim kamaşmalı...

Öyle bir sevgili isterim ki...


Gidişinde kıyametler kopmalı, gelişinde mahşeri kurmalı hüçrelerimde... Nefesiyle tutunmalıyım bugüne.. Sokak çoçukları gibi gezmeliyiz cihanı... Seni beklemek sıratı geçmek gibi terletmeli. Vakumlamalı kurumuş dallarımı kırmadan kanatlarımı, kuçakladığımda üşütmeli Cehennem ateşi gibi bedenimi titretmeli... Her gelişinde yeni olmalı imgeleri, takmalı eline gözlerimi, gezmeli... Geceme zehir gündüzüme panzehir olmalı, baktığım aynalarda varlığının sırırnı görmeliyim, gamzelerinden mayınlar toplamalıyım.


Öyle bir sevgili isterim ki...


O gelmeden sıçak ekmek kokusu destursuz gelmeli... Teninin kokusu evreni yakmalı, ter kokusu da nefesimi... Mendillere saklamalı tüm sözlerini, açmalı sonra çatlamış dudaklarıma vermeli... O öylesine gülmeli ki, içimdeki yaraları kapamalı... Sığındığım her köşede o olmalı, girdiğim her hücreyi gardiyan gibi basmalı... Yüreğimi rehin istememeli ? Yastığımı caresizlikten dökülen gözyaşlarına ağlama duvarı yapmamalı... Mitinglerdeki jop darbeleri gibi sürüklemeli beni sözleri...

O yokken isyan eder gözlerim, kahbe oklara hedef tahtası olur bedenim, gri insanlar sarar etrafı mı ! Yavru Ceylan gibi tökezler düşerim yalnış sevdalara... Ümitsizce gelinciklerim ağlar..

Ne vakit gelirsin ?
Saklayacağım yüzümde seni...

--
                 
 
 
 
 
 
 
                ____sçs*____*sçs*sçs*______*sçs ___

*sçs*___*sçs*____*sçs*___*sçs*
___*sçs*______*sçs*_*sçs*_______*sçs*__
__*sçs*__________*sçs*__________*sçs*__
__*sçs*________________________*sçs*___
___*sçs*_*__*_*sçs*___
____*sçs*________O Y K U____________*sçs*____
______*sçs*____*sçs*______
________*sçs*____________*sçs*________
__________*sçs*________*sçs*__________
____________*sçs*____*sçs*____________

______*sçs**sçs*______________ ________________*

 

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi