14 Haziran 2010 Pazartesi

[cadilarmekani], CAGIR BENI

 Aşk adına işlediğim bütün günahlarımı kutsal sayarak,yağmalanmış gecelerimin hüznünü bir bohça gibi sırtıma vurarak,tutkumu ve öfkemi,tutuklandığım gözlerinin rengine boyayarak gelirim.

     Hiç saklamadım duygularımı.Ama bir çocuk var ki içimde,asırlardır uykuda.Asıl ben oyum.Asıl o uyandığında ben hayata daha çok sarılıyorum.Konuşmaya hasret o çocuk artık uyusun istemiyorum.Onu uyandıracaksan ve büyüteceksen gelirim.

     Hep seni,sana ve bütün ağırlığına rağmen taşıyacağıma,hep seni,sen kadar uzaklarda bile yaşayacağıma inan...Hiçbir zaman senin,gözlerinin gizlerindeki güzelliği unutmayacağıma inan.Ve benim kuşatma altındaki düşlerimi ve düşlerimdeki gülüşlerimi de senin kanatmayacağına inanayım.Seni anlatmak için kırdığım bütün kırık tümceleri onaracağına inanayım... İnandır beni gelirim.

     Bakışlarımla okşayarak yüzünü,gece yarısı hasretlerinin yoldaşı olurum,bölünmüş düşlerinde ve yalnız gecelerinde bak bana,hep konuk olurum sana... Şiirlerinde hep yeni umutları,yeni sevdaları anlatan bir ozan gibi sana dair dizeler yazarım.Seni anlatmayacak her sözcüğü kullanılmaz kılarım.Salıveririm yüreğimi bir ezginin notalarına...Söyle şarkımı,gelirim.

     Rotasını kaybetmiş bir gemi gibi fırtınadan fırtınaya sürüklenirken "Kara göründü" diye bağıran bir tayfanın sesindeki mutluluğu taşırım ben.Limanım sensin.Bir tek sana sığınırım,korku dolu dev dalgaların şiddetinden.Aç kapılarını,gelirim.

     Utangaçlığımı,güçsüzlüğümü,üzerini yalanlarla örttüğüm hatalarımı bırakarak,acı ve gözyaşını unutarak, umutlarımın da ellerinden tutarak gelirim.Silinmiş kimliklerden süzüp getirdiğim sevdamı alıp büyütesin, kalbine yerleştiresin diye gelirim.

     Biz seninle ölür gibi öpüşmeli,öpüşür gibi bölüşmeliyiz hayatı,hesapsız mekanlarda ve zamansızca...Ayın karanlık yüzünü düşün,güneşi kucakladığın anı düşün.Başını göğsüme yaslayıp sustuğunda,belki de ömründe ilk defa, geçmişteki hoyrat sevdalara inat sen de yum gözlerini. Sevda ile dağla yüreğini...

     Ben sendeyim,kazındım bir kez yüreğine.Bundan sonra ihanetin adının bile anılmadığı bir ülkede,hayallerini azaltmadan,bir baharı ve sonraki bilmem kaç baharı benimle birlikte yaşamak istiyorsan ve maviyi,gerçek maviyi,aşkın mavisini yalancı kırmızıya inat hayatının rengi yapmak istiyorsan çağır beni...

     Gelirim...

 

 

 

Mehmet ÇOŞKUNDENİZ...  


--
EGER BIRINE SEVECEK SEVGIN YOKSA ONA UMUT VERECEK GOZLERLE BAKMA!!!


http;//oykuceduygular.blogcu.com
yuregimdengecenler@googlegroups.com

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi