30 Ekim 2010 Cumartesi

[cadilarmekani], MAHCUP BIR SIZIYLA YANASTIM GOZLERINIZE

( geçip gidecektim yanınızdanClick here to enlarge öyle bakmasaydınız )

Sorumluluğunu bildiğim kelimeleri dillendirmekten korkuyorum artık. 
İçimde bir yarımada ve ne yöne gideceğini bilemeyen ayaklarımClick here to enlarge devriliyorum yollara. 
Kim olduğumu düşünürken fark ettim kiClick here to enlarge “ ağzı nektar kokan hiç kimseydimClick here to enlarge belki de en çok kendimdim / aşk suçu işliyordum durmadan”Nedendir bu iki keskin yâlnızlık derken durdumClick here to enlarge “kazanmak bana göre değildi, kaybedenlerdendim / cömertti kalbim, nerede üşüyen bir ruh görse onu ısıtırdı
Size bunları itiraf edecek kadar zaman verilmedi, belki de o zaman hiç olmadı ama sizi düşündüm tüm bu zamansızlığa rağmen.
Çünkü “ hiçbir anıyı terk edemeyecek kadar vefa doluydu kalbim” Son görüşmemizi anımsıyorum daClick here to enlarge “ sen git yâlnızlığın zaman katında ağla / ben koynumda ateş biriktiriyorum” demiştiniz. 
Oysa “ telaşlı bir maviydim size ben” Yedi yaş çocukluğumla ellerimde balonlar taşıyorClick here to enlarge ruhunuzu şımartacak her türlü çılgınlığın evinde yatıp kalkıyordum.Ne kadar az ama size göre ne kadar çok şey istemişim meğerse. “

Sevgilim hadi bana deniz taklidi yapClick here to enlarge köpüğüne yaslanıp mavi düşlerinde kaybolmayalımClick here to enlarge dediğimdeClick here to enlarge derin bir sıkıntıyla sustunuz ateş böceklerine. “ Bana ritmik ve aynı zamanda aksak sözler biçtiniz”

Bilmiyordunuz kiClick here to enlarge “ ben sizde masalsızClick here to enlarge suçlu ve uykusuz biriydim” Şimdi anlıyorumClick here to enlarge şimdilerde düşüyor bütün cevaplar dilime. Nasıl da kapanmış gözlerim aldanarak güzelliğinize.

Oysa ben “ ruhumun vicdanıyla hep acemi kaldım” size.“ Zerre kadar yalanım yokClick here to enlarge çılgın ve uykusuz / şaşkın bir gökyüzü sızıyor dilimizden” Kim adımı haykırsaClick here to enlarge gidip dudaklarını ısıracak gibiyim. “ 
Avunmak için alkoldeki şarkılara mı gitmeli” bilmiyorum. 
Ama siz bilirsiniz kiClick here to enlarge “rakı içmek teselliydi banaClick here to enlarge şiir gibi / meyhane bir gülümseme bahçesiydi benim için” 
Artık teselli de istemiyorumClick here to enlarge yetmiyor bu havai teselliler içimdeki acıyı kapatmaya.
Anaç yanım yokluğunuzu avutmak için direniyor işte. Geçen akşam sizi rüyamda gördüm meselaClick here to enlarge kan ter içinde uyandım karanlığın gölgesinden. 
Hemen giyinip dışarı çıktım ve dakikalarca yürüdükten sonra pencere önü sessizliğindeClick here to enlarge kapınıza bir not bıraktım: “ Seni merak ettimClick here to enlarge ensende çılgın atlar koşuyordu” diye. Siz diye yazılan dudaklarımClick here to enlarge merakımda “sen” oldu gitti. 
Artık biliyorumClick here to enlarge ne kadar merak etsem deClick here to enlarge ne kadar sokulsam da yanınızaClick here to enlarge “bahçenin önünden bir sahil gibi geçip / giden mor yüzlü bir kediyim” size ben.Bana tene dokunur bir şey söyleyinClick here to enlarge ahşap yanım çıtırdasın ve ben sizin küçük çığlıklar ülkesi kalbinize sığınsam” diyorumClick here to enlarge sesimi duymuyorsunuz. 
Daha ne kadar direnir dudaklarım sevginizeClick here to enlarge ne kadar daha susabilirim sizin gibi bir bilsemClick here to enlarge bilebilsem. Bir anda bilemediklerim oluyorsunuz. Yoruldum. İnanın banaClick here to enlarge çok yoruldum. Her defasında aşktan uzak yollara çıkacağım diyorum ama her seferinde kalbim takılıyor sevgi sözcüklerinin ağlarına. Debelenirsem daha da dolanıyorumClick here to enlarge balıkların bile direnemediği yosun kokan aldanmalara. 
 Ah şu benim uçurum aklım / zihnim karışıyor hisler sinemasının balkonunda
Elbet kemale erer yürek vurgunları da. Elbet çekilir kıyılardan yakamoz güzelliği öpüşmeler. 
Oysa ki “ kalbimizden başka adres yok bize / yarım kalmışClick here to enlarge yarım bırakılmış aşklardan yaptık biz bu hayatı” 
Kimse anlamıyor bunuClick here to enlarge herkeste bir yerlere yetişmeClick here to enlarge yetişememe telaşı. Ne alıp götüreceksek diğer dünyayaClick here to enlarge herkeste bir maraton coşkusu.

“ Veda ve sızı kıyamet kadar / ve sarhoşluksa adamakıllı

Biliyor musunuzClick here to enlarge “bana hep yağmurlar armağan edildi / koynumu ısıran hayal makasları bir de” Bu yüzden canımı acıtmıyor artık gidişler.
Sizin gidişiniz elbette iz bırakacak seyir defterimde ama geçecek sızısı bir şekilde. Belki deClick here to enlarge “yokluğunuz en güzel hatıraydı banaClick here to enlarge sisli bir armağandı”

Bütün armağanların değeri bilinmeliClick here to enlarge böyle öğrendikClick here to enlarge böyle öğretildi bizlere.  Şiir neyin tesellisiydi bilmiyorumClick here to enlarge aşk git git bitmiyor / kalbime imkan tanımadınızClick here to enlarge şarabın bakışları kalsın” diyerek uzaklaşıyorum teninizde çiçeklenen hazan senfonisinden. 
Çok düşündümClick here to enlarge neydi beni o sevgisini gösteremeyen kalbinize çeken? Serseri bakışlarınıza tutunan deli öfkenizClick here to enlarge kahkahalarınızda parlayan güvensizlikClick here to enlargeiçimi acıtan gidişleriniz varkenClick here to enlarge neydi beni size yürüten? Belki de uyurken bir çocuk gibi kıvrılışınız geceyeClick here to enlarge belki de sadece bu.
Ama “biliyorum siz bana hep siyah bir kahır gibi davrandınız / yazgımın telaşıyla söylüyorum işte: Sizdeki rüyalarım kalsın
Aklınıza düşer miyim ve tutar mısınız beni o anlarda yara almasın diye sizde bıraktıklarımClick here to enlarge emin değilim. Emin olduğum tek şey artık gitmem gerektiği. BizClick here to enlarge aynı şehirde nefes alan iki farklı mevsimin gecesiyiz. Bana sarıldığınız zamanlara çocuğum gibi bakarak ve yüzüme sürdüğünüz ellerinizin sıcaklığını saçlarıma iliştirerek ayrılıyorum dilimde barınan isminizden. 
Ve hatta ‘ seviyorum’ diyerek kulaklarınıza çarptığım itirafımın sorumluğunu kalbimde besleyerek.

Siz inanmadınızClick here to enlarge en acısı da hiç inanmayacaksınız aşka belki ama “ cazın buğusuyla yıkasın sizi saksafon / ben sade bir törenle aşka gidiyorum”Ne çok konuştum giderayak. Dilimde nöbet tutuyor seviştiğimiz akşamlar.Sevgilim gevezeliğimi bağışla ve beni içindeki avluya çıkart


--
                 
 
 




 Hareketli romantik resimler 11
 
 
             
 

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi