28 Ekim 2010 Perşembe

[cadilarmekani], İNCELEYİN VE GÖNDERİN...


İNCELEYİN VE GÖNDERİN;


 

 

Sevgili arkadaslarim,

Sizlerden zahmeti cok az ama sonuclari cok buyuk ve etkili olacak bir ricam var. Bildiginiz gibi benim Doruk Davran adinda16 yasinda otizmli bir yegenim var. Kendisi yaklasik bir yildir Sapanca’ da Sportizm adli bir kurumda spor agirlikli bir egitim goruyor. Zaten bu nedenle ailesi de oraya tasindi. Doruk yuzme, ve kurek basta olmak uzere masa tenisi, bisiklet, kayak, buz pateni, scotter, ve dans yapiyor, at biniyor. Sportizm orada bulunan otizmli cocuk ve gencler den bazilari  icin video cekimleri yapip sitesine koymus. Orada Doruk’ un da yuzme ve Ege isimli gene otizmli bir kiz cocugu ile birlikte yapmis olduklari “samba dans” videosu var.

Sizlerden ricam asgidaki linke girerek bu videolari izlemeniz ve ozellikle de yorum yazmanizdir. Site farkli kisiler tarafindan ne kadar cok izlenirse ozellikle spor camiasinda taninirliklari artacak ve boylece sponsor ve antrenor destekleri saglama imkanlari olacakmis.

 

Umarim yegenim ve diger otizmli cocuklar icin bu kucuk destegi verebilir ve onlari Turkiye capinda daha taninir bir platforma tasiyabiliriz.
 Not: Siz de tanidiklariniza yollayabilir onlarin da destegini alabilirsiniz..
 http://www.sportizm.org.tr/ ve http://www.sportizm.org.tr/Category.asp?PagesID=770&SubCategory=46&CategoryID=234&Sportizm=I. Otizm ve Spor Şöleni

 Hepinize simdiden cok tesekkur ediyor, kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
 Asuman Guven

 

 

 

__._,_.___





 

__,_._,___

 








--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi