6 Haziran 2010 Pazar

[cadilarmekani], BABAMIN KIZIYIM

Babam . .

Kocaman ellerinden hep korkardım . . annem hep yaramazlık yapınca kızardı seni babanaa söyleyeceğim derdi bir o kadar daha ürkerdim . . O geldiğinde hemen yatağa saklanır uyuyor numaası yapardım titrerdim o odama girince . Kocaman eliyle bana vuracak sanırdım oysa saçlarımı okşardı benim . . . Hep çikolata alır , omzunda taşırdı yavaş yavaş alışırdım onun kocaman ellerine çünkü tam düşeceğim anda tutardı benimle oyunlr oynardı okşardı . .

Büyüdüm onun tabiriyle eşşek kadar kız oldum ..yurt dışlarına gitmeye başladı ve o her yurt dışına gittiğine ve ben her uçak gördüğümde İclal Aydın*ın şiiri aklıma gelirdi uçakk babama selam söylee . .

Aşık olduğum ilk adam . . .

Hep babam gibi birisiyle evlenmek istemişimdir halada öyle . . Oda bana aşık olmuş ki benden başka hiç bir erkeğin elini tutma derdi . . . Onun omzuna yaslanıp uyumayı o kadar çok severim ki kendimi güvende hissettiğim tek omuz belkide. . .Hep gurur duydu benimle halada duyuyor , arkamda asla gölgesinin eksik olmadığını bilmek benide gururlandırıyor . . . Öyle seviyor ve öyle örnek alıyorum ki onu hiç tereddütsüz söyleyebiliyorum ;

Ben Babamın kızıyım

--
EGER BIRINE SEVECEK SEVGIN YOKSA ONA UMUT VERECEK GOZLERLE BAKMA!!!


http;//oykuceduygular.blogcu.com
yuregimdengecenler@googlegroups.com

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi