9 Nisan 2012 Pazartesi

makarna | Su İçmekle Zayıflamazsınız





 Su İçmekle Zayıflamazsınız..

Su zayıflatıyor hanımlar. Hani kilolu kadınların bir bahanesi vardır. Genellikle hep bu sözü duyarız: Su içsem yarıyor. Evet su yarıyor ama aslında su, zayıflamamıza yarıyor. Uzmanlar uyarıyor. Hergün en az 2 litre su için, sağlı zayıflayın ! Su içmeden zayıflayanlarsa kas kitlesinden kaybediyor. Yağları yanmadığı için kasları eriyen kadınlarda, ciddi deformasyonlar oluşabiliyor. Kollarda ve bacaklarda sarkmalar oluyor, göğüsler önemli oranda yağ kaybettiği için küçülüyor ve yer çekimine yenik düşüyor.

Sağlık ve hızlı zayıflamak için her gün en aşağı 2 litre klorsuz içme suyu için. Uzmanların söylediğine göre idrar renginizin mümkün olduğu kadar açık renk olması gerekiyor. Uzmanlar, açık renkli idrarın zayıflamanın işareti olduğunu, idrar renginin koyulaşmasının bir sorun olduğunu belirtiyor.

Su içemiyorum, canım su istemiyor, su içmek aklıma gelmiyor diyenlerdenseniz eğer; Yanınızda her zaman pet şişelerde su taşıyın ve o suyu hep görebildiğiniz noktalara koyun. Gördükçe içmek gelecek aklınıza. Zamanla su içmeye alıştığınızı fark edeceksiniz ve her geçen gün içtiğiniz suyun miktarı da artacak.

Su sağlıklı ve hızlı zayıflatmasının yanı sıra, yüzümüzü de güzelleştiriyor ve gençleştiriyor. Gözaltı morlukları olan ve cildi solgun olanlara tavsiyemiz, bol bol su için. Zamanla göz altlarınızdaki morlukların geçtiğini ve cilt renginizin berraklaştığını fark edeceksiniz.

Su içseniz yaramaz evet, ama su içmek hem sağlığınıza yarayacak hem de güzelliğinize !

--
BENiM MANEVi MiRASIM BiLiM VE AKILDIR!
 
"Ben, Manevi Miras olarak hiçbir Ayet, hiçbir Dogma,
hiçbir Donmuş ve kalıplaşmış Kural bırakmıyorum.
Benim Manevi Mirasım Bilim ve Akıldır...
 
Zaman süratle ilerliyor, Milletlerin, Toplumların,
Kişilerin Mutluluk ve Mutsuzluk anlayışları bile değişiyor.
Böyle bir Dünyada, asla değişmeyecek Hükümler getirdiğini
iddia etmek, Aklın ve İlmin gelişimini inkar etmek olur...
 
Benim Türk Milleti için yapmak istediklerim
ve Başarmaya çalıştıklarım ortadadır.
Benden sonra Beni benimsemek isteyenler,
bu temel eksen üzerinde Akıl ve İlmin rehberliğini
kabul ederlerse, Manevi mirasçılarım olurlar."
 
ℂ⋆ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ℂ⋆
 
Grup mail adresi: makarna@googlegroups.com - Grup yöneticisi: makarna+owner@googlegroups.com - Grup anasayfa: http://groups.google.com/group/makarna - Gruba üyelik: makarna+subscribe@googlegroups.com - Grup üyelik iptal: makarna+unsubscribe@googlegroups.com

Blog Arşivi