6 Nisan 2012 Cuma

makarna | Android için Instagram Uygulaması Yayınlandı!

Uzun zamandır beklenen popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, Android için sonunda Google Play Store'da yerini aldı. Kısa bir süre önce Instagramalternatifi fotoğraf uygulamalarını şuradaki yazımızda paylaşmıştık.

iOS için uzun bir süre önce yayınlanan Instagram uygulamasının Android için kısa bir süre önce yayınlanacağı söylenmiş ve ön kayıt için 430,000 kişi kayıt yaptırmıştı…

Hızla gelişen akıllı telefonlara soluk kazandıran en önemli şey elbette ki; mobil uygulama marketlerde yer alan uygulamalar ve oyunlar. Instagram, Flickr tarzı fotoğraf paylaşım servisleri de çıkardıkları mobil uygulamalar ile oldukça sık kullanılır hale geldi diyebiliriz.

instagram android

Instagram Android uygulaması; Android 2.2 Froyo ve üstü sürüme sahip cihazları desteklerken, ön ve arka kameralar ile fotoğraf çekimi yapılıp, paylaşılabiliyor. Tamamen ücretsiz olan uygulama ile çektiğiniz fotoğrafları anlık olarak Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşabiliyorsunuz.

%100 özel tasarlanmış filtreler ile çektiğiniz fotoğraflara efektler verebiliyorsunuz. Bu efektler ile tıpkı bir sihir gibi fotoğraflarınızı daha canlı hale getirebilir, ayrıntıları ön plana çıkarabilirsiniz.

Hergün milyonlarca resmin paylaşıldığı popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıInstagram'ın Android uygulamasını buraya tıklayarak Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Ayrıca, isterseniz buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

--
BENiM MANEVi MiRASIM BiLiM VE AKILDIR!
 
"Ben, Manevi Miras olarak hiçbir Ayet, hiçbir Dogma,
hiçbir Donmuş ve kalıplaşmış Kural bırakmıyorum.
Benim Manevi Mirasım Bilim ve Akıldır...
 
Zaman süratle ilerliyor, Milletlerin, Toplumların,
Kişilerin Mutluluk ve Mutsuzluk anlayışları bile değişiyor.
Böyle bir Dünyada, asla değişmeyecek Hükümler getirdiğini
iddia etmek, Aklın ve İlmin gelişimini inkar etmek olur...
 
Benim Türk Milleti için yapmak istediklerim
ve Başarmaya çalıştıklarım ortadadır.
Benden sonra Beni benimsemek isteyenler,
bu temel eksen üzerinde Akıl ve İlmin rehberliğini
kabul ederlerse, Manevi mirasçılarım olurlar."
 
ℂ⋆ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ℂ⋆
 
Grup mail adresi: makarna@googlegroups.com - Grup yöneticisi: makarna+owner@googlegroups.com - Grup anasayfa: http://groups.google.com/group/makarna - Gruba üyelik: makarna+subscribe@googlegroups.com - Grup üyelik iptal: makarna+unsubscribe@googlegroups.com

Blog Arşivi