2 Mayıs 2012 Çarşamba

[cadilarmekani], GÜNAYDIN DİYELİM VE GÜNE BURÇ YORUMLARIYLA BAŞLAYALIM

KOÇ

 

duygusal hayatınızla ilgili olarak bir konuda ciddi çelişkiler yaşayabilirsiniz. Önemsediğiniz prensiplerinize, belli yakınlaşmalarla ters düşebilmeniz ihtimali söz konusu olabilir. Bugün beklemediğiniz bir konuda olumsuz tepkiler alabilirsiniz. Bu tepkilere kulak vermeli ve yapacaklarınızdan sizinle birlikte etkilenecek kişileri de umursamalısınız.

 

BOĞA

 

Ön yargıdan nefret ediyorsunuz. Başkalarının hatalarını kolayca görüp kendilerini kolay aklayan insanlarla sorunlar yaşayacaksınız. Duygusal hayatınıla ilgili olarak gelişen bir olay sonrasında beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor.

 

 İKİZLER

 

Duygusal hayatınızda karşınızdaki insanin sizden beklediği fedakarlıkları göstermelisiniz. Zararsız bulduğunuz bazı açılımlar, onun kafasında sorulara yol açabilir. Ona duyduğunuz sevgi sizi daha dikkatli olmaya yöneltecek. Aile çevresinden maddi konularda destek alabilir ve bazı sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz.

 

YENGEC

 

Duygusal hayatınıda gelişne bir olayın ardından kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Bugün kendinizi işe adamak isteyecek, müthiş bir enerji hissedeceksiniz. İşyerinizde ilgilenilmesi gereken çok fazla iş olmayışı hoşunuza gitmeyecek. Kendinize iş yaratabilir, gelecek haftanın işlerine başlayabilirsiniz. 

 

ASLAN

 

Duygusal hayatınızda bir yanlış anlama sinirlerinizi bozabilir. Şanssız bir gün yaşayacaksınız. Özel hayatınızdaki tartışma ya da kırgınlıklar iş hayatınızı da etkileyebilir. Size söylenen bir söze alınabilir hatta bir konuda iş arkadaşlarınızla karşı gelebilirsiniz. Mali konulara dikkat edin, lüzumsuz harcamalar canınızın sıkılmasına neden olabilir

 

.BAŞAK

 

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir. Bugün çevrenizden fazlasıyla etkileneceksiniz ve bu yüzden gereksiz bazı tartışmalara girebilirsiniz. Kendinizi, bitirmeniz gereken islere yoğunlaştırarak kafanızı başka seylere verebilirsiniz.

 

TERAZİ

 

Hayatınıza daha kararlı bir şekilde odaklanmaya başladınız. Değişim için gerekli olan adımlara sizi biraz zorlayabilir Davranışlarını dengeleyemeyen biriyle ilişkilerinizi bitirmek isteyeceksiniz. Bazı gelişmeleri lehinize çevirmeniz gerekiyor. Güvendiğiniz insanlarla diyalog kurabilirsiniz.

 

 

AKREPBugün haberleşme trafiğiniz hayli kalabalık olabilir. Hoş gerginliklere hazır olmalısınız. Sosyal çevrenizle yapacağınız konuşmlarda bazı sitemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygusal hayatınıla ilgili yakın bir arkadaşınızdan gelecek haber sizi cok sasırtabilir. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu.

 

YAY

 

Yaşadığınız bazı sorunları zaman bırakmak mantıklı gorunmuyor. Aceleci kararlar almamalısınız belki ama size daha kısa vadede çözümler gerekiyor. Adım, adım ilerleme yolunu seçmelisiniz. Son aldığınız kararların bazıları biraz hayalci görünüyor, hayata geçirmekte çok zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızda bir konunun sizi oldukça rahatlatması soz konusu olabilir.

 

OGLAK

 

Is hayatı ile ilgili olarak yaşanan bir sorunu çözmeniz ve yarım kalan birr konunun planını neredeyse bitirerek sonuca bağlamanız soz konusu olabilir. Ama hassas bir konu ise bu durum daha uzman bir kişiye danışmanızda fayda var. Bugün harcamalrınızda daha makul davranacağınız bir gün olacak. Aile çevresinden birinin uzuntusu moralinizi bozabiir.

 

KOVA

 

Özel hayatınızda bir konunun sizin lehinize sonuçlanması sizi oldukça rahatlatacak.Kendinize olan güveninizin yüksek olacağı bugün bazı önemli kararlar alabilir ve bu kararları uygulayabilmek için fırsat bulabilirsiniz. Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek 

 

BALIK

 

Bir arkadaşınızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz. İş hayatı ile ilgili is arkadaşlarınızdan bırının tavrı sızı oldukça dusundurebılır. Farkında olmadığınızın bır sorunun sızden kaynaklandığını düşünüyor olabilir. Üzerine gitmeyin ve konunun acıga çıkmasını bekleyın




--
Öyle biri ol ki hayatımda, gören imrensin benim niye yokki desin.. Öyle bir sev ki beni hic bitmesin..Öyle bir seveyim ki seni baska kimse sevmeye cesarete edemesin... ve Öyle bi biz olalım ki Önümüze Kimse geçemesin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi