6 Eylül 2013 Cuma

makarna | Burs Kayıtları 1 Eylül'de Başlıyor



Anadolu Vakfı’nın 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı
Burs Kayıtları 1 Eylül’de Başlıyor

Kuruluşundan bu yana, eğitimde ihtiyaç duyulan bölgelere ve başarılı gençlere burs sağlayan Anadolu Vakfı, 1 Eylül itibarıyla yeni dönem burs başvurularını almaya başlıyor. Vakıf bu sene başvuruları geçen sene olduğu gibi yine www.anadoluvakfi.org.tr  adresi üzerinden, online “Burs Başvuru Sistemi” ile  alacak.
Anadolu Grubu’nun daha katılımcı ve paylaşımcı bir nesil yetiştirme hedefiyle 1979 yılında kurduğu Anadolu Vakfı, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı burs başvurularını 1 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında, yine www.anadoluvakfi.org.tr internet adresinden, “Burs Başvuru Sistemi” ile online olarak toplayacak. Türkiye’nin geniş coğrafyasında, farklı şehirlerde eğitim gören, eğitim fakültesinden mühendisliğe, ilahiyat fakültesinden sanat fakültelerine, çeşitli eğitim programlarına devam eden öğrenciler, online başvuru yapabilmenin rahatlığıyla çok daha hızlı şekilde işlemlerini gerçekleştirebilecekler.
Başvuruların online olarak alınmasının, dijitalleşen dünyayla etkileşim için önemli olduğunun ve bursiyer adaylarının Anadolu Vakfı’na daha rahat ulaşabileceğinin altını çizen Anadolu Vakfı Genel Müdürü Selim Güven, “34 yılda Türkiye’nin geniş coğrafyasında farklı şehirlerde, değişik eğitim programlarında öğrenim gören ve 20 binden fazla öğrenciye burs sağlayan Anadolu Vakfı, eğitim alanına odaklanmış durumda. Vakfımız, eğitim kavramının ötesine geçerek, geniş bir perspektifle “Gençler ve Çocuklar” konusunu sahipleniyor. Burs programlarına ek olarak geçen yıl başlattığımız Coaching ve Mentoring Programları ile gençlerin bilgi ve deneyim paylaşımı yolu ile yetkinliklerini geliştiren etkinliklere imza atarak topluma vizyoner, açık fikirli, küresel anlamda değer üretebilen bireyler kazandırmayı amaçlıyoruz. Yine aynı dönemde hayata geçirdiğimiz Proje Destek Programlarıyla, sadece gençlerin ve çocukların değil, onlara yol gösterecek eğitim görevlilerinin de gelişimlerine katkı sağlıyoruz” dedi.

Eylül ayı içerisinde başvuru yapan adaylardan burs almaya hak kazanan öğrenciler, Ocak  ayı itibariyle burslarını almaya başlayacaklar.

ANADOLU VAKFI HAKKINDA

Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan 1969 yılında Anadolu Holding’i kurduklarında, Cumhuriyet tarihinin en önemli girişimcilik hikayelerinden birini başlatmışlardı. 1979 yılında Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nı kurduklarında ise girişimcilik değerlerinden aldıkları kuvvetle beraber yüreklerinde Anadolu insanına hizmet etme duygusu vardı. Ortak idealleri, ihtiyaç duyulan alanlarda hizmet verecek kalıcı eserler yaratmak ve üretken yeni nesilleri topluma kazandırmaktı.

Hayırseverliği vatandaşlık görevi olarak benimseyen Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan, Vakfın öncelikli faaliyet alanlarını eğitim ve sağlık olarak belirlediler. Vakıf, 34 yılda Türkiye’nin her yerinde 50’nin üzerinde; eğitim kurumu, yurt, spor salonu, hastane ve sağlık ocağı yaptırarak ilgili devlet kurumlarına devretti. 20 binden fazla öğrenciye burs sağlayan Vakıf, onbinlerce muayene, ameliyat vb.sağlık hizmetini ihtiyaç sahiplerine sundu.

Anadolu Vakfı kaynağını, Anadolu Gurubu şirketlerinin desteklerinden sağlamaktadır.

Ayrıntılı Bilgi İçin

Yağız Yücel
Anadolu Grubu Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
0216 578 85 83
yagiz.yucel@anadolugrubu.com.tr


--
--
BENiM MANEVi MiRASIM BiLiM VE AKILDIR!
 
"Ben, Manevi Miras olarak hiçbir Ayet, hiçbir Dogma,
hiçbir Donmuş ve kalıplaşmış Kural bırakmıyorum.
Benim Manevi Mirasım Bilim ve Akıldır...
 
Zaman süratle ilerliyor, Milletlerin, Toplumların,
Kişilerin Mutluluk ve Mutsuzluk anlayışları bile değişiyor.
Böyle bir Dünyada, asla değişmeyecek Hükümler getirdiğini
iddia etmek, Aklın ve İlmin gelişimini inkar etmek olur...
 
Benim Türk Milleti için yapmak istediklerim
ve Başarmaya çalıştıklarım ortadadır.
Benden sonra Beni benimsemek isteyenler,
bu temel eksen üzerinde Akıl ve İlmin rehberliğini
kabul ederlerse, Manevi mirasçılarım olurlar."
 
ℂ⋆ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ℂ⋆
 
Grup mail adresi: makarna@googlegroups.com - Grup yöneticisi: makarna+owner@googlegroups.com - Grup anasayfa: http://groups.google.com/group/makarna - Gruba üyelik: makarna+subscribe@googlegroups.com - Grup üyelik iptal: makarna+unsubscribe@googlegroups.com
 
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "MAKARNA" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için makarna+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.

Blog Arşivi