29 Eylül 2013 Pazar

[cadilarmekani], BURÇLARIMIZ

KOÇ: O eğlence düşkünü ve gelip geçici görüntüsünün altında çok düşünceli ve duygusal bir insan vardır koçun. Sevdiği için herşeyi yapar.

BOĞA: Tutkusuz, öylesine ilişkiler boğaya göre değildir.Bir kez onunla aşk yaşadın mı bir daha asla onun hissettirdiği gibi hissedemiceksin.

YENGEÇ: Bir şeyin sana ait olması için yalnızca onu kafaya koyman yeterli. O saatten sonra elde etmen için önünde kimse duramaz.

İKİZLER: Birinden kazık yemenle ondan nefret etmen arasında geçen süre yalnızca 3,12 saniye. Nefretini kazananlar adına üzülüyorum.

BAŞAK: Sevdiğin insanın mutlu olması için kendi mutluluğunu feda edebilecek insanlardır başak burçları.Aşkı öyle temiz ve beklentisiz yaşar.

ASLAN: Sana göre sevdiğin insanı kıskanmak dünyanın en normal şeyi. Çünkü biriyle birlikteysen eğer o yalnızca sana ait olmalı.

TERAZİ:Seni etkileyebilmek için insanın kendisi olması yeterlidir.Yapmacık insanlardan tiksiniyorsun.Doğallık senin için samimiyet demektir.

AKREP: Eğer bir akrebin çevresinde dolaşıyorsanız çok dikkatli olmalısınız. Sizi çekim alanına öyle bir alır ki ne olduğunuzu şaşırırsınız.

YAY: Ne kadar güler yüzlü olursan ol tersin inanılmaz pistir. Hakedene haddini bildirmekte senin üstüne kimseyi tanımıyorum.

OĞLAK: Dürüstlük bir ilişkide senin için en önemli şeydir. Eğer ortada yalan varsa kim olursa olsun anında uzaklaşıyorsun.

KOVA: Ne kadar severse sevsin sıkılıp bunaldığı dönemler oluyor kovanın. Onun ne çok fazla üzerine gidin, ne de ilgisiz bırakın.

BALIK: Sana göre ulaşılmaz olandır aşk. Kolayca elde ettiğin şeylerin pek bir değeri yok senin için. Sevdiğin için savaşmayı seviyorsun. 


--
Öyle biri ol ki hayatımda, gören imrensin benim niye yokki desin.. Öyle bir sev ki beni hic bitmesin..Öyle bir seveyim ki seni baska kimse sevmeye cesarete edemesin... ve Öyle bi biz olalım ki Önümüze Kimse geçemesin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu http://groups.google.com/group/cadilarmekani adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.

Blog Arşivi