21 Kasım 2013 Perşembe

makarna | Tuzlu sudan gelen sağlık


  • Tuzlu sudan gelen sağlık

    Denize girdikten sonraki dinlenmişlik ve arınmışlık halini hepimiz biliriz. Havuza girdiğimizde ise bunu hissetmeyiz. Sebebi sudaki tuzdur.

  • Tuzlu sudan gelen sağlık

    Tuzlu su bedende birikmiş negatif elektriği iletkenliği sayesinde sizden alır götürür.

  • Tuzlu sudan gelen sağlık

     Sizler de akşam eve geldiğinizde bütün günün üzerinizde bıraktığı ağır etkiler ve stresten kurtulmak için yada toplantı, sınav gibi üzerinizde gerilim yaratan durumlardan önce ellerinizi bir miktar ( 1 litre suya iki çorba kaşığı tuz yeterli ) tuzlu suyla yıkadığınızda bu birikmiş olan negatif elektrikten kurtulur ve arınırsınız.

  • Tuzlu sudan gelen sağlık

    Her akşam eve geldiğinizde ellerinizi sabunlamadan önce, banyonuzda lavabo başında önceden hazırlayıp bıraktığınız bir miktar tuzlu su ile yıkayın.

  • Tuzlu sudan gelen sağlık

    REİKİ ve şifa ile uğraşan kişilerin de seans öncesi ve sonrası bunu uygulamaları kendilerini ve uygulatıcıyı korumada büyük yarar sağlıyor.

  • Tuzlu sudan gelen sağlık

    Duş alırken de arada tuzlu suyu başınızdan aşağıya dökerseniz tam ve net sonuçlar alırsınız.

  • Tuzlu sudan gelen sağlık

    İş dönüşü ayaklarınızı tuzlu suyla yıkamak tahmin ettiğinizin ötesinde bir yarar sağlar.

  • Kulak masajı

    KULAK MASAJI

    Kulak ceninin ana rahmindeki duruşunun şematik olarak aynısıdır. Ve tüm akupunktur noktaları kulak üzerinde bu esasa göre yer almıştır. Şimdii... başınız, boynunuz, beliniz, sırtınız, bacaklarınız, kalçanız, ayaklarınız, omzunuz ağrıdığında yapacağınız tek şey kulaklarınıza masaj yapmak.

  • Kulak masajı

    Kulağınızı baş ve işaret parmaklarınızın arsına alarak kulak kepçesinden başlayarak, dayanabildiğiniz kadar güçlü ve sıkarak masaj yapın.

  • Kulak masajı


    İlk anda bazı noktalar acıyacaktır (bunlar bedendeki ağrıyan bölgelerin kulaktaki refleks noktalarıdır). Kısa bir süre sonra bu ağrılar kaybolacaktır. 2 -3 dakika bu masajı yapmanız yeterli olur. İsterseniz uzatabilirsiniz de. Zaten masajın sonuna doğru bedeninize bir sıcaklıklığın yayıldığını hissedeceksiniz. Bunun ardından ağrılarınızın azaldığını ve kaybolduğunu da...

  • Kulak masajı

    Hiç bir yan etkisi olmayan bu uygulamayı herzaman her yerde kendinize ve ağrısı olan yakınlarınıza uygulayabilirsiniz. Yorulduğunuzda, uzun otobüs yada araba yolculuklarında oturmaktan ağrılara maruz kaldığınızda, çok üşüdüğünüzde ve bedeninizi dengeye kavuşturmak için mucize benzeri bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

     

  • Yüz masajı

    YÜZ MASAJI

    Tabiki sadece kulaklarınızla sınırlı değil vücudunuzdaki ağrıları,günün yorgunluğunu gidermenin yöntemi.İyi bir yüz masajı başağrısı ve dinginliği giderir rahatlama sağlar.

  • Yüz masajı

    Aynı zamanda doğru yapılan bir yüz masajı kan dolaşımını hızlandırarak cilde sağlıklı ve canlı bir görünüm verir.Sürekli yapıldığında yüzdeki gergin kasları yumuşatarak genç görünmesini sağlar.

  • Omuz masajı

    OMUZ MASAJI

    Etkili masajlardan biride omuz masajıdır. Gün boyu oturarak çalışanlarda,klimalı ortamlarda bulunan insanlarda sık görülen şikayetlerden bir kaçı boyun tutulması,baş ağrısı,sırt ağrısıdır.

  • Omuz masajı

    İşte bu gibi problemlerde etkili olan bu masaj stilini uygularken ellerimizi ters bir şekilde iki omzumuza yerleştiriyoruz ve parmak uçlarmızın yardımıyla baskıda bulunarak gergin olan kaslarımızı yumuşatıyoruz.

  • Omuz masajı

     Başlarken ellerinizi yan yana koyun ve yavaşça yukarı doğru kaydırırken parmaklarınız ilerlesin.Bir elinizi, kolunuzun üzerinden aşırın ve diğer ellinizle harekete devam edin. Elinizi hafifçe yerleştirin ve tekrarlayın.

  • Omuz masajı

     Saçı ve saç derisini besleyici etkisi nedeni ile de saçın güçlenmesi ve sağlığını kazanmasında da çok faydalı bir masajdır.

  • Omuz masajı

    Sabit Basınçlar uygulayaın. Başparmaklarınızı derinin üzerine koyup yavaş yavaş üzerlerine eğilin. Birkaç saniye bastırın, sonra başka bir noktaya kaydırın.

  • Alın masajı

    ALIN MASAJI

    Uygulması kolaydır. Etkisini hemen hissettirir. Ellerinizi ters yönde alnınıza koyup iki elinizin ilk iki parmağıyla sıkıca bastırın.

  • Alın masajı

    Bu hareketi zik zak şekillerle alnınızı kaplayacak şekilde genişletin. Bu sakinleştirici harek


--
--
BENiM MANEVi MiRASIM BiLiM VE AKILDIR!
 
"Ben, Manevi Miras olarak hiçbir Ayet, hiçbir Dogma,
hiçbir Donmuş ve kalıplaşmış Kural bırakmıyorum.
Benim Manevi Mirasım Bilim ve Akıldır...
 
Zaman süratle ilerliyor, Milletlerin, Toplumların,
Kişilerin Mutluluk ve Mutsuzluk anlayışları bile değişiyor.
Böyle bir Dünyada, asla değişmeyecek Hükümler getirdiğini
iddia etmek, Aklın ve İlmin gelişimini inkar etmek olur...
 
Benim Türk Milleti için yapmak istediklerim
ve Başarmaya çalıştıklarım ortadadır.
Benden sonra Beni benimsemek isteyenler,
bu temel eksen üzerinde Akıl ve İlmin rehberliğini
kabul ederlerse, Manevi mirasçılarım olurlar."
 
ℂ⋆ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ℂ⋆
 
Grup mail adresi: makarna@googlegroups.com - Grup yöneticisi: makarna+owner@googlegroups.com - Grup anasayfa: http://groups.google.com/group/makarna - Gruba üyelik: makarna+subscribe@googlegroups.com - Grup üyelik iptal: makarna+unsubscribe@googlegroups.com
 
---
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "MAKARNA" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için makarna+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.

Blog Arşivi