24 Mart 2013 Pazar

[cadilarmekani], BİR SES FISILDAR KULAĞA

Bir SES fısıldar KULAĞINIZA, der ki : 

- Sahiden GÜCÜN var mı, DERİN SULARDA inci tanesi aramaya..??
Herşeye SİL BAŞTAN başlamaya, hatta SEVDA'nın garip rüzgarında savrulup, biryerlerden TANIDIK gelen ama hiç tanımadığın bir AŞK' ın girdabında, yaralı YÜREĞİNİ bir kez daha savurmaya..?? Sonunu hiç BİLMEDİĞİN ve belki de hiç bir zaman bilemeyeceğin, ve belkide şu an AŞK' ın VARLIĞINDAN bile habersiz, yada hiç inanmayan bir YÜREĞE, kırılgan YÜREĞİNİ sunupta, bir kez daha KIRILMAYA gücün var mı..??

Çok düşünüp; cevap verirsin o FISILTIYA:

Ne DEDİĞİMLE değil; ne demek istediğimle ilgilenecekse eğer..! Bazen; hiç KONUŞMADAN beni anlayabilecekse..! Ve anlayabileceksem bende O'nu illa ki SENİ SEVİYORUM.. demesine gerek kalmadan, sadece MUTLU ANLARDA değil; herşeyin TERS gittiği anlarda da YANIMDA olabilecekse, içten ve en DERİNİNDEN yüreğimde hissettiğim, bazen uğruna ÖLÜMÜ bile göze alabilecek kadar DELİ BİR SEVDA MASALI istediğimin farkına varabilecekse eğer, neden GÜCÜM olmasın..? Evet, öyle B-İ-R-İ varsa GÜCÜMDE var..! ..


--
Öyle biri ol ki hayatımda, gören imrensin benim niye yokki desin.. Öyle bir sev ki beni hic bitmesin..Öyle bir seveyim ki seni baska kimse sevmeye cesarete edemesin... ve Öyle bi biz olalım ki Önümüze Kimse geçemesin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Daha fazla seçenek için, https://groups.google.com/groups/opt_out adresiniz ziyaret edin.
 
 

Blog Arşivi