14 Eylül 2015 Pazartesi

[cadilarmekani], ÇOK ŞEY DEĞİL

Çok şey değil istediğim aslında; hepsi hepsi herkes için birazmutluluk toplu iğne ucu kadar da olsa.Ve Mutluluk; bir annenin sesi kadar tatlı geliyor kulağa.
**
Bir de; bir kelimeden ibaret kalmasa roman sayfalarında,masallarda ;oysa daha çok yakışırdı bir tebessüm halinde çocukların yanaklarına! Elma şekeriyle alınabilecek kadar kolay bulunabilseydi ve hayalkırıklıkları kadar yakın olsaydı her köşebaşında!
**
Oysa mutluluk iklim şartlarından dolayı mı yetişmiyor yada çokbulunamıyor bu coğrafyada!Yada biz mi tanıyamadık karşımıza çıktı da , ne de olsa soyut birkavram ve gören olmadı bugüne kadar sonuçta!
**
Bahsedilen kayıp kıtayla mı yok oldu yoksa! Zümrütü anka kuşunun yuvasında saklı olabilir mi acaba? Ya da kaf dağının arkasında mı acaba; yoksa bu kadar kayıtsız kalmazdıgaliba çocukların gözyaşlarına!
**
Ve mutlulukta bu kadar çaresiz kalmasa müsade etmezdi sanırımyeryüzünün bu kadar yavşaklaşmasına(!)Anneler var ağlayan ve çocuklar; hayalleri paramparça olmuş insanlar.
**
Bir puzzle misali hep parçaları tamamlamak zorunda kalanlar. Ve mutluluk; selam söylüyor sana tüm insanlar!


--
Öyle biri ol ki hayatımda, gören imrensin benim niye yokki desin.. Öyle bir sev ki beni hic bitmesin..Öyle bir seveyim ki seni baska kimse sevmeye cesarete edemesin... ve Öyle bi biz olalım ki Önümüze Kimse geçemesin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

--
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba yayın göndermek için, cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu http://groups.google.com/group/cadilarmekani adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.

Blog Arşivi