22 Temmuz 2015 Çarşamba

[cadilarmekani], HAYAT

Hayat zor zamanlarımızda bize karmaşık, mutlu olduğumuzda kolay gelen, esrarını hep koruyan bir süreç..Bu süreçte ayağımızın tökezlediği, derin kuyulara girdiğimizi zannettiğimiz anlarımız pek çok da olsa, yaşamanın anlamını ve amacını bilince ısdırapları mutluluğa dönüştürmek düşünüldüğü kadar zor değil:

Bedenimi yenilemek istiyorsam, zihnimi güzelleştirmeliyim. Kötülük, fesatlık, düş kırıklığı ve ümitsizliğe ilişkin düşünceler bedenimin sağlığını çalar.

Acı dolu bir yüz tesadüflerin değil, acı dolu düşüncelerin sonucudur.

Güzel hoş bir evim olsun istiyorsam, odalara bol bol hava ve güneş ışını girmesine izin vermem gerekir.

Güçlü bir beden, aydınlık ve mutlu bir yüz için de keyifli, iyi niyetli, nazik düşüncelerimin zihnime doluşmasına izin vermeliyim.

Hastalıkları iyileştiren en iyi doktor, neşeli düşüncelerdir. Sıkıntı ve üzüntüyü hiçbir şey iyi niyet kadar kolay kovamaz.

Sürekli hastalıklı beklentiler, kin, haset ve şüphe içinde yaşamak insanın kendisini kendi elleriyle yaptığı hapishaneye tıkmasıdır.

Fakat her zaman iyi düşünen, her şeyden memnun olan, her şey de iyi yön gören bencillikten uzak düşüncelerin cennetin kapısını açtığına inanan, herkesin huzurlu olmasına çalışan kişi sonunda kendisi de sonsuz bir huzur içinde yaşamaya başlayacaktır...

Ve şayet görebilirsek mucizeler hep yanı başımızda bulunmaktadır.

Umutlar yeşersin yüreğinizde.
Dudağınızda sevgiler dökülsün.
Gözlerinizden ışıklar saçılsın.
Tüm güzellikler sizinle olsun..

(Alıntı)

--
Öyle biri ol ki hayatımda, gören imrensin benim niye yokki desin.. Öyle bir sev ki beni hic bitmesin..Öyle bir seveyim ki seni baska kimse sevmeye cesarete edemesin... ve Öyle bi biz olalım ki Önümüze Kimse geçemesin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

--
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba yayın göndermek için, cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu http://groups.google.com/group/cadilarmekani adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.

Blog Arşivi