3 Şubat 2015 Salı

[cadilarmekani], HATIRLAMISIN EY TÜRK GENÇLİĞİ

Hatırlar mısın ey Türk Gençliği,

birinci vazifen Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafa etmektir mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur, Bu temel senin en kıymetli hazinendir diyen Ata'na; "Bu dediklerin bizim varlığımızın olmazsa olmazı, sonsuza kadar bekçisiyiz, bu da bizim son kararımızdır ve aksi mümkün değildir" diye cevap vermiştin.

Hatırlar mısın Ey Türk Gençliği, Ata'n seni, "istikbalde dahi seni bu hazinenden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahların olacaktır!" diye taaa o zamandan uyardığında, "bizi o zaman bile kimse yolumuzdan döndüremeyecek. Biz sağlam ve bilinçli adımlarla yürüyoruz ve en büyük varlığımız olan istiklal ve cumhuriyeti sonsuza dek koruyacağımıza söz veriyoruz" diye cevap vermiştin.

Ey Türk Gençliği, Ata'n sana, "Bir gün, istiklal ve Cumhuriyetini müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunduğun vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkan ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve Cumhuriyetine kast edecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile, aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet fakru zaruret içerisinde harap ve bitap düşmüş olabilir." dediğinde; sen O'na;

" Ne olursa olsun, düşman en modern silahlarla kuşansa, en güçlü ordularla saldırsa da, sarsılmaz bütünlüğümüz ile milletçe karşı duracağız" diye yemin etmiştin.

Ey Türk Gençliği,

"Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur!" diye haykıran Ata'na sen; "Türk Gençliği olarak, özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz. Her zaman ve her yerde, her koşulda devrimlerinin ışığından ayrılmadan, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak, istiklal ve Cumhuriyetimizi canımız pahasına korumak için söz veriyoruz" diye and içmiştin!!!

Dön de bir bak şimdi Ey Türk Gençliği. İstiklalin var mı? Cumhuriyet'in kimlerin elinde…

Bugün 03.02.2015 Ata'nın önünden geçtiğin her büstün, heykelin, gidebiliyorsan Anıtkabrin önünde, al başını iki elinin arasına ve sor, "Ben Ata'ma layık olabildim mi?" diye…


--
Öyle biri ol ki hayatımda, gören imrensin benim niye yokki desin.. Öyle bir sev ki beni hic bitmesin..Öyle bir seveyim ki seni baska kimse sevmeye cesarete edemesin... ve Öyle bi biz olalım ki Önümüze Kimse geçemesin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

--
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba yayın göndermek için, cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu http://groups.google.com/group/cadilarmekani adresinde ziyaret edebilirsiniz.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.

Blog Arşivi