25 Kasım 2012 Pazar

makarna | ""Bir video : "Fuhşun Kılıfı: Mut'a"



"""""""""    KİMLELERE ÖZENİYORUZ     """"   
""ALLAH MUSTAFA KEMAL DEN RAZI OLSUN,,,
607kenan@gmail.com, YouTube'da sizinle bir video paylaştı
YAZIKLAR OLSUN
Fuhşun Kılıfı: Mut'a
yükleyen: Iran Tehlikesi
http://www.irantehlikesi.com/?p=483

Diyanet İşleri Başkanlığımızca mut'anın haram olduğuna dair yakın zamanda fetva yayınlanmıştır. Hazırlamış olduğumuz videoyu tanıdıklarımıza iletelim.

İran'ın önceki Cumhurbaşkanı Haşimi Rafsancani, 90′lı yıllarda gençleri mut'aya teşvik eden hutbeler okumuştur. İran mut'ayı, fuhşun dinin alet edilerek yasallaştırılması için kullanır. İran'ın mut'ayı teşvik politikasını savunan İran İçişleri Bakanı Mustafa Pur Muhammedi'nin "İslam'ın, Allah'ın içine şehvet koyduğu 15 yaşındaki bir gence karşı duyarsız olması mümkün olabilir mi?" sözleri işin boyutunun nereye vardığının çarpıcı bir göstergesidir.
Burada Hz. Peygamberin, evlenemeyen gençlerden zinaya karşı nafile oruç tutarak korunmalarını istediği hadis-i şerifini hatırlamakta fayda vardır:

"Ey gençler topluluğu! Gücü yeteniniz, evlensin. Çünkü bu, gözü haramdan daha iyi korur, edep yerini de. Gücü yetmeyen ise, oruç tutmalıdır. Çünkü orucun, şehveti kırma özelliği vardır." (Buhârî; Nikah 56)

Diyanet İşleri Başkanlığımız mut'a ile ilgili şu fetvayı yayınlamıştır:
"Kuran'da ve diğer temel İslami kaynaklarda kadın olsun erkek olsun her müslümanın, cinsel ihtiyacını karşılamada kendi eşiyle yetinmesi kesin hüküm olarak konulmuş; bu hükümlerle çelişen her türlü uygulama gayri meşru kabul edilmiş, aykırı davranışlar için ağır yaptırımlar getirilmiştir. Belirlenen bir ücret karşılığında, belirli bir müddet bir kadınla nikahlanmaya muta denir. Bir kısım Şiî fakihin dışında, bütün İslam bilginleri muta nikâhının haram olduğunda ittifak etmişlerdir. Muta ve muvakkat (belirli bir zaman için kıyılan) nikah batıldır."
©2012 YouTube, LLC 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066

--
BENiM MANEVi MiRASIM BiLiM VE AKILDIR!
 
"Ben, Manevi Miras olarak hiçbir Ayet, hiçbir Dogma,
hiçbir Donmuş ve kalıplaşmış Kural bırakmıyorum.
Benim Manevi Mirasım Bilim ve Akıldır...
 
Zaman süratle ilerliyor, Milletlerin, Toplumların,
Kişilerin Mutluluk ve Mutsuzluk anlayışları bile değişiyor.
Böyle bir Dünyada, asla değişmeyecek Hükümler getirdiğini
iddia etmek, Aklın ve İlmin gelişimini inkar etmek olur...
 
Benim Türk Milleti için yapmak istediklerim
ve Başarmaya çalıştıklarım ortadadır.
Benden sonra Beni benimsemek isteyenler,
bu temel eksen üzerinde Akıl ve İlmin rehberliğini
kabul ederlerse, Manevi mirasçılarım olurlar."
 
ℂ⋆ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ℂ⋆
 
Grup mail adresi: makarna@googlegroups.com - Grup yöneticisi: makarna+owner@googlegroups.com - Grup anasayfa: http://groups.google.com/group/makarna - Gruba üyelik: makarna+subscribe@googlegroups.com - Grup üyelik iptal: makarna+unsubscribe@googlegroups.com

Blog Arşivi