14 Haziran 2010 Pazartesi

[cadilarmekani], NE DERSIN?

 Kurak sevdalara uzak olsun bizim aşkımız ne dersin?Bizimle filizlenen ve hiç solmayan bir fidan olsun.Ne kadar beslersek o kadar büyüsün bizimle.

     İhanet tuzağına hiç düşmesin bizim aşkımız.

Aldatmanın adının bile anılmadığı bir cumhuriyete dönüşsün.Bütün günahlardan bağımsız,bütün yasaklardan arınmış olsun.

     Birbirimize sunuluşumuz süzüp alsın geçmişteki yorgunluğumuzu.Yorulacaksak,kendi sevmelerimizden yorulalım.Bizi bizden ayıran ne varsa hepsini bir kenara atalım,unutalım dünü de yarını da,sadece bugünü yaşayalım.

     Yaşama muzipçe göz kırpıp,hüznü soytarılığımızla boğalım.Bacak kadar çocuk olalım,boyumuzu aşsın sevişmelerimiz.Tenimizin ateşi ikimizi de yaksın...

     Sadece bizi anlatsın sessiz kelimelerimiz.Kimse anlamasa da olur,biz anlayalım.Anlatacak çok şey var biliyorum,durmadan konuşalım.Ya da...Susuşlarımızın sesi olsun aşkımız...

     Gez gez bitmez şehirler gibi büyüsün içimizdeki çoğrafya.Her şehre ayrı bir türkü yakalım.Bir türküden diğerine atlayalım.Bitmeyecek şarkıların,uslanmaz bestecileri olalım.

     Geçitsiz yollardan geçip,utanmadan bir de köprü kuralım düşman köylere.Talan edip tüm sabahcı kahvelerini,Tanrı'ya bağışlayalım aşkımızın adağını. Yolculuğumuza ortak alacaksak,sevdalılardan seçelim. Her sevda bizim aşkımızın tanığı olsun.Her aşk,bizim sevamıza hayran olsun.Törelere inat tel tel çözelim sevdaya savaş açan düğümleri.

     Korktuğumuz zaman dönüşsüz gitmelerden,daha bir fena saralalım boynumuza.Korku içimizi kemirsin;ama, yine de korkuya teslim olmayacağımızı ilan edelim dosta düşmana.Mevsimler değişsin,bir tufan kasıp kavursun ortalığı.Hiçbir rüzgarın,her daim hasrete inat yaşadığımız kavuşmamızı ayıramayacağını görsün herkes.

     Geceye adlar bulalım.Beğenmezsek değiştirip yenilerini koyalım.Her gece bizim olsun,her gece bir başka rüyada,yeni iklimlerin serüvenci ruhu olalım.

     Yenilmeyiz korkma,en büyük arenalarda en vahşi aslanlara karşı yüreğimizle savaşalım.Kan görmek için toplanan sevda fakirleri,aşkımızın cesaretiyle hayrete düşüp avuçları patlayıncaya kadar alkışlasınlar bizi.

     Birlikte ne üretirsek onu paylaşırız,unutma.Durma o zaman,benimle üretmek için çık yola.Seni yarı yolda bırakırsam namerdim.Sevdamız yüzyıllara destan olsun.

     Ne dersin?

 

 

Mehmet ÇOŞKUNDENİZ


--
EGER BIRINE SEVECEK SEVGIN YOKSA ONA UMUT VERECEK GOZLERLE BAKMA!!!


http;//oykuceduygular.blogcu.com
yuregimdengecenler@googlegroups.com

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi