13 Haziran 2010 Pazar

[cadilarmekani], dikensiz güller

Kanlı yağmurlar yağmazdı üzerime çiçeklerin açışları ölümü getirmezdi Aklıma Bu denli yıkmazdı ilkbahar beni sen olsandın yanımda...!

Bazen .. yitirilmiş kaybedilmiş yada hiç ertelerine dönülmiyecegine inandıgımız varsayımların üstünkörü ayrılıklarını yaşarız ..
Kimilerine göre bu yaşanması olagan ve zaruridir oysaki mantık red ederken maneviyatımız Bu illegal sömürüye ram olur ya..!

Kendimizce içe dönük bir vuslat piyesi oynamaya başlarızki gelişi güzel baharlar yaratmakda bizi mutlu eden her objeye kendimizce inanmaya meyilli oluveririz.!

Sürrellitelik aksettirmesede akislerimiz yüz hatlarımız mimiklerimiz hatta  bizi biz yapan tüm ögeleride katarak içimize aynalardaki yansımaları seyre dalan lunaparkdaki çocuklar gibi güleriz kendi şapşallıklarımıza yada altı üstü hayat der irdelemeye zaman bile tanımayız ya.. işte bunun adı: Dikensiz güllerimizin yetiştigi gerçegidir..

Dünyanın tüm kötülüklerini içimizdeki gaz odalarına hapsettigimizi düşünürken halbuki hiç birimiz kendi egomuzun bize yaptıklarını anımsatmamaya özen göstermeye çalışırız ki: bu paradosklugun başlangıcı.. yanlızlıgımızın kendi elimizle teknolojik hastalıgıdır..




--
...Arkamdan konuşup adımı batırmaya çaLışacağınıza kendi adınızı battığı yerden kurtarın ! ;)

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi