8 Haziran 2010 Salı

[cadilarmekani], çekmecede saklı dilekler

Çekmecede Saklı Dilekler

Gece karanlık çöküp, yıldızlar gökyüzünde parlamaya başladığında;

çekmeceye sakladığımız dileklerimiz birer birer dışarıya çıkarlar.Her birini yeniden salıveririz gökyüzüne.

Ne zaman bir yıldız kaysa, yeni bir dua takılır dilimize, yeni bir umut, ama yine içinde mutluluk hayali olan bir dilek.

 

Çıkarları için hiç birşey yapmaktan geri kalmayan insanların var olduğu bir dünya ve o dünyayı temiz duyguları ile ayakta tutmaya çalışan güzel yürekli diğer insanlar.

Bu iki çeşitin arasında kalmakla geçiyor ömrümüz ve ne zaman güzel yürekler terazide ağır basmaya başlarsa; bilirsiniz ki tuttuğunuz dilekler ve sizin için tutulan dilekler gerçek olmaya başlamıştır.

 

Sadece bize ait olan dileğimizi, bir başkası bizim için dileyebilir mi? Bizim için bir dilek tutabilir mi? Ve bu bize çok uzak zannettiğimiz biri olabilir mi? Belki de olur evet! Adı ne olursa olsun, sizin dileğinizi sizin yerinize dileyen biri karşınıza çıktığında, hayatı yeniden sorgulama gereği hissedersiniz. Herşeyin kötü olduğu bu dünyada, iyilerin hala var olduğunu öğrenme huzuru sarar sizi.

 

Hiç beklemediğiniz hatta varlığını ayda yılda bir hissettiğiniz birinin; sizin için gerçek olsun ya da olmasın iyi bir dilek tutmuş olduğunu ve üstelik bu dileği gerçekleştirmek için çok fazla çaba sarfettiğini öğrenmiş olsaydınız, eminim çok şaşırırdınız.Belki de bu insan hayatınızdan çıkarmayı düşündüğünüz bir insan bile olabilir.

Şimdi sizde bir dilek tutun, ama o dilek sizin için değil, başka birileri için olsun.Böylece bilirsiniz ki, o başka birileri de sizin için kayan bir yıldız eşliğinde mutluluk dileğinde bulunabilir.

Bende bir dilek tutuyorum!



--
...Arkamdan konuşup adımı batırmaya çaLışacağınıza kendi adınızı battığı yerden kurtarın ! ;)

--
Bu e-postayı Google Grupları'ndaki "Cadıların Mekanı - İnternetkadin.com" adlı gruba abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba kayıt göndermek için cadilarmekani@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu gruba olan aboneliğinizi iptal etmek için cadilarmekani+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Diğer seçenekler için http://groups.google.com/group/cadilarmekani?hl=tr adresinden grubu ziyaret edin.

Blog Arşivi